Новий повногібридний кросовер Lexus RX 450h (Реклама)

Новий повногібридний кросовер Lexus RX 450h (Реклама)

Керувати новим кросовером RX 450h –дивовижне відчуття. Повногібридний привод Lexus Hybrid Drive бездоганно поєднує3,5-літровий бензиновий двигун V6 з двома високопродуктивними електромоторами.Під час потужногоприскорення автомобіль розганяється до 100 км/год. за 7,9 сек.,споживаючи всього 6,3 л палива на 100 км у змішаному циклі. 

У режимі  EV (Електромобіль) RX 450h  рухається майже безшумно і не витрачаєбензину.  До того ж новий RX 450h –уособлення практичності: його гібридна батарея не потребує зовнішньоїпідзарядки й займає мінімум простору, завдяки чому в автомобілі є чимало місцядля багажа.

Повногібридний кросовер RX 450hукомплектовано 19-дюймовими легкосплавними дисками, світлодіодними переднімифарами, інтелектуальною адаптивною системою освітлення дороги i-AFS, системою автоматичноговідведення керма та сидіння водія при виході з авто, системою допомоги припаркуванні Park Assist з камерами бокового та заднього виду, електроприводомдверей багажника, функцією проекції показників на лобове скло, навігаційноюсистемою з жорстким диском на 40 Гб, двозонним кліматом-контролем, вентиляцієюпередніх сидінь, пневматичною підвіскою, 10 подушками безпеки і цілою низкою"інтелектуальних" засобів безпеки.

Розкішний інтер'єр салону RX 450hдемонструє численні нововведення. Система дистанційного керування Remote Touch другогопокоління нагадує комп‘ютерну мишу та забезпечує швидке управління такимифункціями автомобіля, як навігація, клімат-контроль, телефон. Ергономічнерозташування системи Remote Touch усуває необхідність у непотрібних рухах збоку водія.

У новому автомобілі RX 450h булипокращені функціональні характеристики для забезпечення з'єднання мобільнихтелефонів за допомогою Bluetooth. SMS-повідомлення та електронні листи теперможуть відображатися на 8-дюймовому екрані, при цьому система включає в себеавтоматичні засоби завантаження телефонної книги з підключених мобільнихтелефонів.

Провідна у своєму класі акустичнасистема Mark Levinson, встановлена на RX 450h, створюєбездоганний об’ємний звук. Ключову роль у неперевершеній роботі цієї акустичноїсистеми відіграють 15 динаміків, кожний з яких було розроблено саме дляакустичних властивостей його місця в салоні.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, досалонів офіційних дилерів Lexus в Україні.

*Оплата в гривнях закурсом НБУ + 1 % на день виставлення рахунка.



Источник: Новости раздела Авто на korrespondent.net


ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK