Якість з Канади: вейпінг без проблем та перезаповнення ‒ новий STLTH Vape
Реклама

Розроблений з турботою про дорослих курців, новий пристрій для вейпінгу стане найзручнішою заміною традиційним сигаретам.
Якість з Канади: вейпінг без проблем та перезаповнення ‒ новий STLTH Vape
Фото надане рекламодавцем

Класичні тютюнові вироби дедалі більше втрачають свою актуальність в умовах сучасного світу. Але знайти альтернативу, яка була б одночасно ефективною, простою та приємною в користуванні, буває непросто. Особливо якщо згадати про екологічність, яка вже стала невід’ємною частиною життя людей, що прагнуть жити усвідомлено. Адже одноразові продукти для вейпінгу хоч і набирають популярності, водночас сильно шкодять навколишньому середовищу.

З турботою про довкілля

"Зі зростанням популярності таких продуктів (одноразові продукти. – Ред.) ми в компанії STLTH мусили прийняти рішення ‒ або ми приєднуємося до ринку одноразової продукції, або рухаємося в іншому напрямку. І оскільки ми є канадською компанією, для нас є неприйнятним те, що одноразові продукти для вейпінгу, які містять літій-іонний акумулятор, викидаються на смітник після використання. Тож ми вирішили запропонувати альтернативу, яка мала б набагато менш шкідливий вплив на навколишнє середовище", – поділилися думками засновники компанії.

При розробці X-картриджів у компанії приділили особливу увагу забезпеченню додаткового аромату і потужного потоку повітря. Адже саме ці два чинники роблять одноразові продукти для вейпінгу такими популярними серед курців. Більше не потрібно вибирати між продуктивністю та меншою шкодою для навколишнього середовища ‒ з X-картриджами ви можете мати обидва!

Фото надане рекламодавцем

Ідеальний на кожен день

STLTH ‒ це пристрій для вейпінгу, призначений для дорослих, який є практичною, доступною та ефективною альтернативою традиційним сигаретам. Він складається з трьох частин: акумулятора, картриджа (який ще називають подом) та USB-кабелю. Потужний акумулятор 470 mAh робить випарник надзвичайно зручним для щоденного використання. Випробування показали, що більшість користувачів можуть зробити приблизно 200 затяжок за один заряд. До того ж пристрій є вкрай простим: кожен компонент легко під’єднується один до одного.

Нікотинова суміш є запатентованою, створеною таким чином, щоб бути дуже м’якою для дорослих курців, які хочуть відмовитись від традиційного тютюну. Кожен картридж містить спеціальну рідину, інгредієнти для якої змішуються під суворим контролем на заводі в Онтаріо, Канада. До складу входять пропіленгліколь, рослинний гліцерин, нікотин, а також натуральні та штучні ароматизатори харчового ступеня чистоти.

STLTH Vape в Україні пропонує 17 унікальних смаків ‒ 12 оригінальних та п’ять у лінійці Х. При цьому рідини під нові Х-картриджі були спеціально розроблені для забезпечення покращеного смаку, потоку повітря та утворення пари, якими насолоджуються користувачі одноразових продуктів.

Фото надане рекламодавцем

Канадська якість

Картриджі заповнюються, збираються та упаковуються в Канаді, на заводі в Онтаріо. Якість кожного картриджу ретельно контролюються, тож коли ви користуєтеся STLTH, можете бути певні, що рідина для електронних пристроїв відповідає всім канадським нормам. Підприємство має сертифікат ISO 9001. "Ми використовуємо тільки високоякісні матеріали, а також гарантуємо високий рівень безпеки продукції", ‒ розповідають засновники.

З думкою про Україну

Канадський центральний офіс компанії підтримує прагнення України до свободи та перемоги, тому вирішив не відкладати на потім, а запустити проєкт саме зараз, у такі складні часи. Адже для України зараз особливо важливо залучати іноземний бізнес, який не тільки сплачує податки, а й створює робочі місця.

Водночас ціна продукту залишається доступною. Так, упаковка з двох картриджів коштує 290 гривень, а сам пристрій ‒ 299 гривень.

Фото надане рекламодавцем

Редакція попереджає: найкраще для здоров'я – не курити і не вживати тютюн та нікотиновмісні продукти в жодному вигляді.



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK