В’ячеслав Шевчук привітав перших власників авто від Favbet (відео)
Реклама

В’ячеслав Шевчук привітав перших власників авто від Favbet (відео)

Амбасадор Favbet та екс-гравець “Шахтаря” В’ячеслав Шевчук зателефонував трьом учасникам заходу “Викради тачку у Favbet”, щоб привітати із перемогою. Їм подарували автомобілі Ford EcoSport.

До липня 2021 року компанія Favbet проводить захід “Викради тачку у Favbet”, у рамках якого переможцям подарують 21 авто. Мета заходу – отримати довіру спортивних фанатів та довести, що не всі розіграші є підлаштованими та нечесними.

Повідомити про подарунок вирішили у несподіваний спосіб – дзвінком від зірки. Тож бренд-амбасадор Favbet, екс-захисник донецького “Шахтаря” та екс-гравець збірної України з футболу В’ячеслав Шевчук поспілкувався із першими переможцями заходу. Вболівальник “Шахтаря” Назар з Тернопільщини зрадів, коли почув голос Шевчука. Інший переможець – Володимир з Харкова – розказав, що чекає на відродження улюбленої команди “Металіст”. А Володимир з Одещини, який вболіває за  “Динамо”, поділився власним прогнозом щодо Чемпіонату України з футболу. Усі учасники були шоковані дзвінком від відомого футболіста та не одразу повірили у свій виграш. Почути непідробні емоції переможців заходу від Favbet можна у відео.

Маркетинговий захід “Викради тачку у Favbet” триватиме протягом трьох етапів по 6 тижнів. Протягом кожного етапу оберуть переможців, яким подарують 6 автомобілів Ford Ecosport та 1 Jaguar XE, а також інші цінні тематичні призи.



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK