Акція "Незалежний Гігабіт": надшвидкий Інтернет і ТБ від Мережі Ланет
Реклама

Акція "Незалежний Гігабіт": надшвидкий Інтернет і ТБ від Мережі Ланет

День Незалежності – одне з головних державних свят для всіх українців. Адже саме цього дня 30 років тому наша країна відновила свою незалежність. На честь цього свята український провайдер Мережа Ланет запустив акцію "Незалежний Гігабіт" з двома тарифами "GigaLibre" та "GigaLibre+IP", які дозволяють підключити Інтернет на гігабітній швидкості за вигідними умовами.

Умови акційних тарифів

Тарифні плани "GigaLibre" та "GigaLibre+IP" виведуть домашній Інтернет на новий рівень. Швидкість 1000 Мбіт/с дозволить вам незалежно та блискавично подорожувати просторами Всесвітньої павутини.

Підключивши гігабітний Інтернет за умовами тарифу "GigaLibre", ви зможете користуватися швидкісним Інтернетом за 30 грн протягом 30 періодів. Вартість підключення складає всього 30 гривень.

Тарифний план "GigaLibre+IP" передбачає гігабітний доступ до мережі та можливість користуватися фіксованою зовнішньою статичною IP-адресою протягом 30 періодів усього за 60 грн на 30 днів. Вартість підключення "GigaLibre+IP" становить 30 гривень. Однак ви також можете оплатити 1500 грн одноразово й отримати гігабітний безлімітний Інтернет та можливість користуватися статистичною IP-адресою протягом 900 днів.

Статична IP-адреса – це зовнішній фіксований ідентифікатор мережевого рівня, тобто унікальний числовий номер, який використовується для ідентифікації комп'ютера або іншого пристрою в мережі. Головними перевагами статичної IP-адреси є:

- безпека підключення;

- захищеність даних;

- віддалене користування пристроями;

- можливість отримати доступ до інформаційних ресурсів, де користувач ідентифікується за IP-адресою;

- стабільність з'єднання для отримання інформації та управління розумними пристроями – смарт-годинниками, датчиками, вбудованою технікою.

Також обидва тарифні плани передбачають доступ до кабельного телебачення (понад 120 каналів, серед яких понад 50 в HD-якості) та IPTV.

Як підключити акцію "Незалежний Гігабіт"

Акція "Незалежний Гігабіт" діє з 23 серпня по 21 вересня 2021. Тарифні плани "GigaLibre" і "GigaLibre+IP" доступні для нових абонентів, які в період проведення акції приєдналися до Мережі Ланет. Також скористатися тарифами можуть і нові, і дійсні абоненти, які виграли акційний тариф на офіційних сторінках Мережі Ланет у соціальних мережах.

Після закінчення терміну дії акційного тарифу абоненти будуть переведені на актуальний аналогічний за характеристиками гігабітний тарифний план.

Замовити підключення Інтернету й телебачення від Мережі Ланет можна зателефонувавши за номером (044) 500-03-03 або ж залишивши заявку на сайті постачальника інтернет-послуг.

Про провайдера Мережа Ланет

Мережа Ланет на українському ринку інтернет-послуг уже понад 15 років. Провайдер зарекомендував себе як постачальник якісного доступу до мережі, завдяки чому регулярно потрапляє у топи найкращих в Україні.

Контакти:

м. Київ, просп. Перемоги, 95

info@lanet.ua

(044) 500-03-03

 



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK