Правильная карта — без комиссий, с счетами в USD, EUR, PLN и бесплатными переводами из Польши
Реклама

Правильная карта — без комиссий, с счетами в USD, EUR, PLN и бесплатными переводами из Польши
Фото надане рекламодавцем

Срок действия дебетовой карточки, на которую вы получаете различные выплаты, составляет 1–5 лет. За это время ваша текущая банковская карта может стать невыгодной или недостаточно удобной.

Поэтому периодически стоит изучать новые предложения: заменив старую зарплатную карту или заказав еще одну дебетовую карту, можно получить доступ к новым услугам и прилично сэкономить на расходах по их обслуживанию. Рассмотрим это на примере платежной карты от Кредобанка.

Что входит в новую платежную карту?

Заказав пакет «Правильная карта» от Кредобанка, вы получите:

  • четыре банковских счета — в гривнах, $, € и zł.
  • две чипованные пластиковые карты — гривневую и валютную (можно выбирать валюту на свое усмотрение — доллар, евро или польские злотые).

Оформление и обслуживание всех счетов и карт абсолютно бесплатное. Месячной и годовой абонплаты нет.

Фото надане рекламодавцем

Карта будет полезна в следующем:

  • Стоит заказать Правильную карту, если необходима зарплатная карта для начисления любых выплат. Зачисление средств наличными и с счёта на счёт осуществляется без комиссии.
  • Бесплатное снятие наличиных до 100 000 грн ежемесячно — в любом банкомате Украины 50 000 грн и ещё 50 000 грн в кассах Кредобанка.
  • Используя валютные счета и карты, можно проводить расчеты в долларах, евро и польских злотых без комиссий за конвертацию. Это отличное решение для тех, кто много путешествует, часто покупает товары за рубежом, получает и отправляет деньги из-за границы.

Обо всех преимуществах Правильной карты

  • Удобный онлайн-банкинг 24/7.
  • Возможность работать сразу с тремя наиболее популярными в Украине видами валют — долларами, евро и злотыми. Вы можете в любой момент проводить расчеты в валюте, а также осуществлять обменные операции без комиссии за конвертацию по выгодному курсу и без посещения отделения — через мобильное приложение.
  • Гарантированный пассивный доход. Деньги, которые хранятся на сберегательном счету гривневой Правильной карты, работают на своего владельца: банк ежемесячно насчитывает процент на остаток на счету по ставке 6% годовых. При этом, деньгами на сберегательном счету можно спокойно пользоваться.
  • Кредитные условия. Уже через три месяца после начала использования Правильной карты становятся доступны кредитные программы Кредобанка с возможностью выбрать предпочтительный вариант займа. Можно получить кредит наличными, оформить кредитную карту или запросить овердрафт на текущую дебетовую карту.
  • Бонус в 1000 грн всем, кто ежемесячно пополняет счет от 6 тысяч гривен и рассчитывается картой на сумму от 3 тысяч гривен. Просто получайте зарплату на Правильную карту и проводите свои регулярные ежемесячные платежи, а Кредобанк начислит вам 1000 гривен (500 гривен после первых 3 месяцев пользования картой и еще 500 гривен по истечении 6 месяцев).

Фото надане рекламодавцем

Особые привилегии при переводах с Польши в Украину

Тем, кто часто бывает в Польше по работе, учебе или просто как турист, стоит знать, что Кредобанк, основанный в 1990 году во Львове, с 2004 года представляет крупнейший польский банк PKO. Поэтому, оформляя Правильную карту, вы фактически получаете карту иностранного (польского) банка в Украине.

Какой в этом плюс? Оформив Правильную карту и валютный счет в польских злотых, вы можете бесплатно обналичивать средства во всех банкоматах PKO Bank Polski в Польше.

Кроме того, вы сможете осуществлять быстрые и бесплатные денежные переводы из Польши в Украину в злотых (комиссия за начисление — 0%) с последующим получением валюты через кассы Кредобанка (комиссия до 1%) или обменом на гривны по наиболее выгодному курсу с бесплатным снятием свыше 100 000 грн в любых банкоматах Украины или кассах Кредобанка. 

Если вы готовы заказать платежную карту, оставьте онлайн-заявку на сайте и приходите за пакетом в отделение Кредобанка в любой будний день с 9:00 до 18:00. Захватите с собой паспорт и ИНН или используйте для идентификации приложение Дія.


Правильна картка — без комісій, з рахунками в USD, EUR, PLN та безкоштовними переказами з Польщі

Термін дії дебетової картки, на яку ви отримуєте різні виплати, становить 1–5 років. За цей час ваша поточна банківська картка може стати невигідною або недостатньо зручною.

Тому періодично варто вивчати нові пропозиції: замінивши стару зарплатну картку або замовивши ще одну дебетову картку, можна отримати доступ до нових послуг та пристойно заощадити на витратах за їхнє обслуговування. Розглянемо це на прикладі платіжної картки від Кредобанка.

Що входить до нової платіжної картки?

Замовивши пакет «Правильна картка» від Кредобанку, ви отримаєте:

  • чотири банківські рахунки — у гривнях, $, € та zł.
  • дві чіповані пластикові картки — гривневу та валютну (можна вибирати валюту на власний розсуд — долар, євро чи польські злоті).

Оформлення та обслуговування всіх рахунків та карт абсолютно безкоштовне. Місячної та річної абонплати немає.

Картка буде корисна в наступному:

  • Варто замовити Правильну картку, якщо потрібна зарплатна картка для нарахування будь-яких виплат. Зарахування коштів готівкою та з рахунку на рахунок здійснюється без комісії.
  • Безкоштовне зняття готівки до 100 000 грн щомісяця — у будь-якому банкоматі України 50 000 грн та ще 50 000 грн у касах Кредобанку.
  • Використовуючи валютні рахунки та картки, можна проводити розрахунки в доларах, євро та польських злотих без комісій за конвертацію. Це гарне рішення для тих, хто багато подорожує, часто купує товари за кордоном, отримує та відправляє гроші з-за кордону.

Про всі переваги Правильної картки:

  • Зручний онлайн банкінг 24/7.
  • Можливість працювати одразу з трьома найпопулярнішими в Україні валютами — доларами, євро та злотими. Ви можете в будь-який момент проводити розрахунки у валюті, а також здійснювати обмінні операції без комісії за конвертацію за вигідним курсом та без відвідування відділення через мобільний додаток.
  • Гарантований пасивний дохід. Гроші, що зберігаються на ощадному рахунку гривневої Правильної картки, працюють на свого власника: банк щомісяця нараховує відсоток на залишок на рахунку за ставкою 6% річних. При цьому грошима на ощадному рахунку можна спокійно користуватися.
  • Кредитні умови. Вже через три місяці після початку користування Правильною карткою стають доступні кредитні програми Кредобанку з можливістю вибрати варіант позики. Можна отримати кредит готівкою, оформити кредитну картку або  овердрафт на поточну дебетову картку.
  • Бонус у 1000 грн. усім, хто щомісяця поповнює рахунок від 6 тисяч гривень та розраховується карткою на суму від 3 тисяч гривень. Просто отримуйте зарплату на Правильну картку та проводьте свої регулярні щомісячні платежі, а Кредобанк нарахує вам 1000 гривень (500 гривень після перших 3 місяців користування карткою та ще 500 гривень після 6 місяців).

Особливі привілеї під час переказів з Польщі в Україну

Тим, хто часто буває у Польщі по роботі, навчанні або просто як турист, варто знати, що Кредобанк, заснований у 1990 році у Львові, з 2004 року представляє найбільший польський банк PKO. Тому, оформляючи Правильну картку, ви фактично отримуєте картку іноземного (польського) банку в Україні.

Який у цьому плюс? Оформивши Правильну картку та валютний рахунок у польських злотих, ви можете безкоштовно знімати готівку у всіх банкоматах PKO Bank Polski в Польщі.

Крім того, ви зможете здійснювати швидкі та безкоштовні грошові перекази з Польщі в Україну в злотих (комісія за нарахування — 0%) з подальшим отриманням валюти через каси Кредобанку (комісія до 1%) або обміном на гривні за найвигіднішим курсом з безкоштовним зняттям більш ніж 100 000 грн у будь-яких банкоматах України або касах Кредобанку. (детальніше kredobank.com.ua/private/perekaz-koshtiv-z-za-kordonu-v-ukrainu)

Якщо ви готові замовити платіжну картку, залиште онлайн-заявку на сайті та приходьте за пакетом у відділення Кредобанку будь-якого буднього дня з 9:00 до 18:00. Захопіть з собою паспорт та ідентифікаційний код або використовуйте для ідентифікації додаток Дія.


Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK