Інструмент, який допомагає зробити криптовалюту доступною для широкої аудиторії
Актуально

Інструмент, який допомагає зробити криптовалюту доступною для широкої аудиторії
Фото надане рекламодавцем

Інвестиції в криптовалюти набувають все більшої популярності, до галузі долучаються професійні гравці, фінансові консультанти все частіше рекомендують цифрові активи в якості інвестиційних інструментів, а компанії, що залучають інвесткапітал відкривають доступ до крипти своїм клієнтам. Із зростанням зацікавленості у цій сфері, з'являється все більше платформ, які надають освіту та допомогу. З однієї сторони це добре, оскільки дозволяє легко та з мінімальними затратами долучитися до нового перспективного напрямку, з іншої – це відкриває шлях для шахрайства, розповсюдження неправдивої інформації та призводить до втрат.

Згідно дослідження dappGambl кожне третє відео в TikTok на тему криптовалют вводить глядачів в оману. Дослідники стверджують, що доступний за відповідними хештегами сегмент тіктока, який охоплює відео з порадами щодо криптоінвестицій, переважно заповнений рекламою, шахрайством та дезінформацією.

Крім відео одним з найбільш популярних засобів навчання криптоінвестиціям є портали. Але і тут відсоток ресурсів низької якості з ознаками шахрайства зашкалює.  Розпізнати дійсно вартий уваги проєкт, складно, особливо якщо мова йде про новачка. Щоб цього уникнути ми провели дослідження українського криптопростору і відібрали декілька проєктів які заслуговують уваги нашого читача та допоможуть зробити інвестиції в криптовалюту, прибутковими. У цій статті ми розглянемо один з таких ресурсів та поговоримо про те, які можливості він пропонує, які переваги ви можете отримати від його використання, та як він може допомогти вам стати успішним криптоінвестором.

Бізнес у рваних штанях – БУРШ

БУРШ – український криптопортал створений українською командою професіоналів для українців (і не тільки). Люди, що стоять за цим ресурсом мають багаторічний досвід в області інвестицій який намагаються передати своїй аудиторії. За відносно короткий термін свого існування він здобув довіру криптоспільноти та користується популярністю серед криптанів.

Що пропонує сервіс?

Сервіс має потужну освітню базу яка швидко перетворює новачка у досвідченого криптоінвестора, а більш просунутим користувачам дозволяє покращувати їхні інвестиційні результати. Потужним джерелом криптознань виступає телеграм канал  який налічує більше 26000 користувачів. Тут до уваги аудиторії щоденні огляди ринку, інвестиційні ідеї та поради, численні заохочувальні заходи та акції.

Зараз команда проєкту активно працює над впровадженням послуги готових криптопортфелів. Вона розрахована на тих хто в силу певних обставин не готовий або не має можливості витрачати час на вивчення криптоінвестування, але хоче отримувати прибуток від крипти. На момент написання матеріалу доступний для інвестування криптопортфель «Стандарт» з трьома стратегіями ведення роботи в залежності від ризикпрофілю клієнта:

  • Консервативна. Передбачає інвестиції в фундаментальні блокчейни.
  • Помірна. Часткове включення в портфель криптовалют з помірними ризиками.
  • Агресивна. До портфелю включені більш ризикові активи з високою волатильністю.

Кожна зі стратегій забезпечує певний рівень прибутку в залежності від ризиків. Розробниками передбачені рівні обмеження можливих втрат та фіксації прибутку які клієнт може вказати згідно власних уподобань.

В розробці зараз знаходяться ще два варіанти криптопортфеля:

  • Набірний. Дозволяє клієнту обрати які криптовалюти він хоче бачити в своєму криптопортфелі. Для інвестування будуть доступні тільки ті активи які перевірені командою БУРШ.
  • Смартпортфель. Це інструмент для більш досвідчених гравців. Він зможе ребалансувати активи в портфелі, накопичувати певні активи, реалізовувати складні інвестиційні алгоритми.

Ключова перевага криптопортфелів – зареєструвався, купив, отримав прибуток. І все це без складних процедур верифікації на біржі, вивчення торгових платформ, ордерів, методів зберігання криптовалюти…

БУРШ, що далі?

В майбутньому команда проєкту планує запровадити сервіс гаранта, крипто-краудфандингу та крипто-аукціонів. Аукціони розширять можливості заробітку користувачами порталу за допомогою NFT, а краудфандинг послужить платформою для фінансування стартап проєктів.

Чому БУРШ?

БУРШ є інноваційним та корисним інструментом для тих, хто цікавиться криптоінвестуванням та блокчейн технологіями. Його освітні та інвестиційні можливості дозволяють користувачам отримувати нові знання та збільшувати свій капітал інвестуючи в цифрові активи. Заплановані розробки та нововведення очікувано збільшать довіру та активність користувачів, а досвідчена команда завжди прийде на допомогу у разі необхідності.



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK