Ощадбанк кредитуватиме українців на купівлю квартир від «Інтергал-Буд» під 7%
Реклама

Ощадбанк кредитуватиме українців на купівлю квартир від «Інтергал-Буд» під 7%
Фото рекламодателя

Ощадбанк та найбільший приватний забудовник України «Інтергал-Буд» підписали меморандум про співпрацю, в рамках якого фінансова установа видаватиме іпотечні кредити на житло у проєктах «Інтергал-Буд». 

Кредити на квартири будуть надаватися терміном до 20 років з першим внеском від 30%. Протягом перших 3-х років для позичальників діятиме пільгова ставка 7% річних. Починаючи з 4-го року — 19% річних. 

«Ця програма стала першою ластівкою на шляху співпраці між нашими організаціями. Залежно від результатів ми плануємо посилювати пропозицію, розширюючи перелік об'єктів, в яких позичальники зможуть обрати собі помешкання», — прокоментувала подію Анна Лаєвська, комерційна директорка «Інтергал-Буд».

На першому етапі співробітництва між Ощадбанком та «Інтергал-Буд» кредити будуть видавати на готові квартири в будинках, що вже отримали сертифікат про введення в експлуатацію. 

«Ми спостерігаємо, як зростає попит на пільгові іпотечні програми, зокрема, державну єОселю. Попри повномасштабну війну, маючи сприятливі фінансові інструменти, українці готові купувати нерухомість. Потреба у новому, сучасному житлі величезна. Пільгові державні програми не зможуть задовільнити увесь величезний попит на іпотечні програми Щоб здійснити мрію українців отримати нове житло, ми вирішили запропонувати ринку альтернативні спільні з приватними забудовниками програми кредитування без дотацій з бюджету», — зазначила Валерія Малахова, директор департаменту роздрібного бізнесу  Ощадбанку.



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK