Експорт української агропродукції: З одеських портів вийшли ще 4 судна

З 1 вересня з портів Великої Одеси вийшло 442 судна, які експортували 10,3 млн тонн українського продовольства до країн Азії, Європи та Африки.
Експорт української агропродукції: З одеських портів вийшли ще 4 судна
З одеських портів вийшли ще 4 судна з агропродукцією / facebook.com/MinInfra.UA

У п'ятницю, 11 листопада, з портів "Одеса", "Чорноморськ" та "Південний" вийшли ще 4 судна зі 120 тис. тонн агропродукції до країн Азії та Європи. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

Зазначається, що нині в портах Великої Одеси під обробкою 25 суден. На них завантажують 741 тис. тонн української агропродукції. Учора порти прийняли під завантаження 4 судна з 148 тис. тонн агропродукції.

Читайте також:

"По "зерновому коридору" наразі рухається 7 суден під завантаження 198,2 тис. тонн агропродукції. Зокрема, балкери вивезуть 40 тис. тонн пшениці для Ефіопії (BUZBURUN M) та 40 тис. тонн для Ємену та Афганістану (GOKOVA M)", - йдеться в повідомленні.

За даними міністерств, з 1 вересня з портів Великої Одеси вийшло 442 судна, які експортували 10,3 млн тонн українського продовольства до країн Азії, Європи та Африки.

Публікація Міністерства інфраструктури України у Facebook
Публікація Міністерства інфраструктури України у Facebook

Раніше ми писали, що 9 листопада в рамках "зернової ініціативи" з портів "Одеса", "Чорноморськ" та "Південний" вийшли три судна з 21,6 тис. тонн олії для країн Азії та Європи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK