До 100 тис грн за втрачений урожай: Кабмін продовжив терміни виплати компенсацій

За втрачений урожай українці можуть отримати до 100 000 грн.
До 100 тис грн за втрачений урожай: Кабмін продовжив терміни виплати компенсацій
Ілюстративне фото / Getty Images

Кабінет Міністрів подовжив терміни для подання заяв та виплати компенсацій мешканцям Миколаївської та Херсонської областей за втрачений врожай унаслідок теракту на Каховській ГЕС. Відповідну постанову ухвалили на черговому засіданні уряду. Про це повідомляє Мінагрополітики.

Читайте також:

Відтак терміни подання заяви та копії документа, що підтверджує право власності на земельну ділянку, подовжено до 31 жовтня 2023 року. Також збільшено з 10 до 20 днів термін розгляду заяви Комісією.

Крім того, подовжено до 30 листопада 2023 року термін ухвалення рішень облдержадміністраціями (обласними військовими адміністраціями) про виплату компенсацій.

Розмір допомоги становить 3318 грн за одну сотку земельної ділянки, на якій втрачено врожай овочів. При цьому допомога надається на площу не більше 20 соток у Миколаївській області та не більше 30 соток у Херсонській області.

minagro.gov.ua

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів подовжив термін прийому заяв на виплату одноразової грошової допомоги громадянам, які постраждали від підриву Каховської ГЕС, до 31 жовтня 2023 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK