Державі повернули землі оборони вздовж кордону з Румунією на понад 800 млн грн

Земельна ділянка незаконно вибула з державної в комунальну власність зі зміною цільового призначення для ведення фермерського господарства.
Державі повернули землі оборони вздовж кордону з Румунією на понад 800 млн грн
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Господарський суд Закарпатської області повернув державі землі оборони вздовж українсько-румунського кордону вартістю понад 803 млн грн. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

Так, прокурори довели, що земельна ділянка площею понад 50 га незаконно вибула з державної в комунальну власність зі зміною цільового призначення для ведення фермерського господарства. Вона розташована в межах прикордонної смуги українсько-румунського кордону.

"Ці землі оборони перебувають у постійному користуванні 27 прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі Західного регіонального правління Держприкордонслужби України для здійснення контролю за додержанням безпеки прикордонного режиму країни", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що Господарський суд Закарпатської області задовольнив позовну заяву Офісу Генпрокурора. Після набрання судовим рішенням законної сили вживатимуться заходи задля його реального виконання.

Раніше ми писали, що Верховний Суд остаточно визнав за Україною право власності на частину магістрального нафтопродуктопроводу "Самара-Західний напрямок". Цей актив загальновідомий як "труба Медведчука".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK