Кабмін розширив перелік продукції, яка має обмежений строк зберігання

Зміни внесені у відповідь на численні звернення асоціацій виробників та переробників розширити перелік.
Кабмін розширив перелік продукції, яка має обмежений строк зберігання
Ілюстративне фото / Getty Images

Кабінет Міністрів України вніс зміни до затвердженого переліку сільськогосподарської продукції, яка має обмежений строк зберігання, та переліку продукції, яка має особливий режим зберігання. Про це повідомили в Міністерстві аграрної політики та продовольства.

Читайте також:

Зміни розроблені у відповідь на численні звернення асоціацій виробників та переробників розширити перелік.

Список продукції доповнено товарами згідно з кодами УКТЗЕД. Загалом доповнюються переліки живих тварин, товарів м'ясної та рибної продукції, субпродукції, готової та консервованої риби; кондитерські вироби, плоди, горіхи соки плодові та овочеві.

Зокрема, до переліку сільськогосподарської продукції, яка має обмежений строк зберігання, додано бджолині матки, капусту головчасту, кольрабі, цвітну, капусту листову; корнішони, салат латук і цикорій (свіжі або охолоджені). 

Читайте також:

До переліку продукції, яка має особливий режим зберігання, додано олію ріпакову або гірчичну та їх фракції,  філе окремих видів риб, м’ясо заморожене та інше.

Раніше ми писали, що з 3 липня в столиці на сільськогосподарських ярмарках тимчасово обмежили продаж швидкопсувних продуктів. Це пов'язано зі спекотною погодою.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK