В Україні розширили перелік сільгосптехніки з компенсацією вартості у 25%

Перелік техніки та обладнання регулярно оновлюється після перевірки локалізації виробництва.
В Україні розширили перелік сільгосптехніки з компенсацією вартості у 25%
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Перелік сільськогосподарської техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується державою на рівні 25%, розширили до 11 264 одиниці від 121 українського виробника. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

"Програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки від українських виробників постійно розширюється. Це сприяє успішному проведенню посівних кампаній, а також стимулює розвиток виробництва обладнання в Україні. На сьогодні в програмі бере участь 121 завод-виробник, які пропонують понад 11 тисяч одиниць сільгосптехніки. Загалом цього року на програму виділили 1 мільярд гривень", - розповіла міністр економіки Юлія Свириденко.

Для отримання компенсації агровиробникам потрібно обрати постачальника з офіційного переліку на сайті Міністерства економіки, придбати необхідну техніку, а також подати заявку та підтвердні документи до уповноваженого банку.

Виробники, які бажають включити свою техніку до переліку, можуть звернутися до Міністерства економіки через офіційну електронну пошту: [email protected]

Читайте також:

Перелік техніки та обладнання регулярно оновлюється після перевірки локалізації виробництва. 

Раніше ми писали, що уповноважені банки виплатили аграріям 90,9 млн грн за програмою часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання українського виробництва (25%).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK