Органічні продукти: названо ТОП-10 українських брендів та що вони виробляють

Україна входить до ТОП-5 експортерів органічної продукції до ЄС, поставляючи 60 видів продуктів у більш ніж 40 країн світу.
Органічні продукти: названо ТОП-10 українських брендів та що вони виробляють
Elisa / unsplash.com

Україна вже кілька років поспіль входить до ТОП-5 експортерів органічної продукції до Європейського Союзу, постачаючи 60 видів продуктів у більш ніж 40 країн світу. При цьому загальний обсяг реалізації органічної продукції на внутрішньому ринку України минулого року зріс майже на 15%, а ТОП-10 українських органічних брендів очолює «Organic Milk».

Про це повідомляє упорядник рейтингу BrandStory у співпраці з «Органік Стандарт».

Читайте також:

Зазначається, що до рейтингу ТОП-10 брендів входять компанії, що лідирують у продажах і мають значний вплив на ринок, а саме:

  1. «Organic Milk» — український бренд, який уже понад десять років виробляє органічну молочну продукцію.
  2. «Дунайський Аграрій» – спеціалізується на вирощуванні органічних овочів, фруктів, зернових культур, баштанних та коренеплодів, зокрема батату.
  3. «Старий Порицьк» – виробляє понад 70 видів органічної продукції, що включає зернові та молочні продукти, такі як сир, йогурт, олія, кефір, ряжанка та пастеризоване молоко різної жирності.
  4. ТМ «Сквирянка» – один з найбільших в Україні виробників дієтичного борошна та круп, а також в асортименті компанії – органічні та безглютенові крупи, борошно, пластівці.
  5. Organic Chicken – найбільший виробник органічних яєць України.
  6. «Екород» – має найбільший в Україні асортимент органічних бакалійних продуктів: крупи, муки, вівсянки, олії, лінійку кукурудзяних паличок та снеків.
  7. ТМ BigBlue – є одним із найбільших у світі, де вирощують виключно органічну лохину.
  8. Spring Drops – лідером серед експортерів органічних соків.
  9. Garna Organica – соняшникова олія виготовляється виключно з насіння органічного соняшника, що вирощується органічними господарствами.
  10. ТМ "Агро Стариця" – виробник свіжих та заморожених овочів, зелені та фруктів.

Раніше ми писали про те, що вирощування промислової коноплі може стати для України перспективною стратегічною галуззю, а світовий ринок волокна промислової коноплі до 2030 року може зрости до 23,5 млрд доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK