РФ за два дні пошкодила два іноземні судна, які завантажувалися в портах Одеси

7 жовтня під ударом ворожої балістики опинилось судно OPTIMA під прапором Палау.
РФ за два дні пошкодила два іноземні судна, які завантажувалися в портах Одеси
Ілюстративне фото / EPA/UPG

За два дні РФ пошкодила два іноземні судна, які завантажувалися в портах Одеси. Унаслідок удару балістичною ракетою загинув громадянин України. Про це заявив віцепрем'єр-міністр із відновлення України - міністр розвитку громад та територій Олексій Кулеба.

Читайте також:

Зокрема, 7 жовтня під ударом ворожої балістики опинилось судно OPTIMA під прапором Палау.

"На жаль, загинула одна людина. Ще п'ятеро іноземних громадян, членів екіпажу, постраждали. Наразі їм надається медична допомога. Судно тільки зайшло для завантаження. Проте за кілька годин стало мішенню країни-агресора", - розповів міністр.

За його словами, наслідком таких атак може бути тільки зростання нестабільності в чутливих регіонах світу, які залежать від імпорту продовольства, і неспокою в міжнародних відносинах.

Читайте також:

Кулеба наголосив, що Росія цілеспрямовано залякує та перешкоджає роботі Українського морського коридору, щоб підірвати українські зусилля з гарантування продовольчої безпеки.

Раніше ми писали, що 12 вересня росіяни випустили ракету по цивільному судну в Чорному морі. Унаслідок атаки постраждав вантаж пшениці, який був направлений до Єгипту.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK