Додаткові виплати через програму ООН отримають 500 тисяч українців - Мінсоцполітики

Завдяки співпраці з агенціями ООН та іншими міжнародними організаціями реалізуються програми грошових виплат на загальну суму 9,6 млрд гривень.
Додаткові виплати через програму ООН отримають 500 тисяч українців - Мінсоцполітики
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Міністерство соціальної політики України уклало меморандум про взаєморозуміння з Всесвітньою продовольчою програмою, згідно з яким внутрішньо переміщені особи з числа найбільш уразливих груп отримають додаткові до державних програм грошові виплати. Про це повідомила пресслужба міністерства.

"Згідно з укладеним меморандумом виплата додаткової грошової допомоги вразливим домогосподарствам буде здійснюватися за три місяці в розмірі 2 220 гривень на кожного члена домогосподарства на місяць, але не більше ніж для трьох осіб", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

В рамках програми планується охопити додатковою до державних програм підтримкою близько 500 тисяч українців.

Зазначається, що завдяки співпраці з агенціями ООН та іншими міжнародними організаціями реалізуються програми грошових виплат на загальну суму 9,6 млрд гривень. За рахунок цих коштів понад 2 млн осіб, які постраждали від війни, з найбільш уразливих категорій отримають виплати в розмірі від 2 200 до 2 500 гривень на місяць строком від 1 до 3 місяців.

Раніше ми писали, що з 1 травня змінилися умови виплат для внутрішньо переміщених осіб



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK