Українці можуть отримати допомогу від міжнародних організацій: Як подати заявку

Із сьогоднішнього дня на соціальній платформі "єДопомога" можна подати заявку на грошову допомогу від ООН або Червоного Хреста.
Українці можуть отримати допомогу від міжнародних організацій: Як подати заявку
Иллюстративное фото / depositphotos.com

З 31 травня на соціальній платформі "єДопомога" реалізована можливість подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій. Про це повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна, передає пресслужба Мінсоцполітики.

Читайте також:

"Від сьогодні люди, які перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях або територіях, на яких відбуваються активні бойові дії, а також внутрішньо переміщені особи можуть сформувати на соціальній платформі "єДопомога" заявку на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій", - розповіла міністр.

За її словами, для цього потрібно заповнити персональні дані та вказати IBAN, міжнародний номер банківського рахунку. Цей номер можна дізнатися в особистому кабінеті або в додатку банку, де відкритий банківський рахунок.

Читайте також:

Лазебна також додала, що дані, які людина вказує в заявці, верифікуються на основі даних із державних реєстрів. Верифіковані заявки передаватимуть міжнародним організаціям, які прийматимуть рішення про виплати на основі пріоритетності вразливих категорій отримувачів та наявності коштів для здійснення таких виплат.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України розширив перелік громадян, які можуть претендувати на щомісячні виплати по 2200-2500 грн від міжнародних гуманітарних організацій.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK