Укрпошта припинила роботу на окупованих територіях Херсонщини: Що з доставкою пенсій

З перших днів окупації перестало надходити грошове підкріплення на виплату пенсій.
Укрпошта припинила роботу на окупованих територіях Херсонщини: Що з доставкою пенсій
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Херсонська дирекція АТ "Укрпошта" припинила свою діяльність на окупованих територіях Херсонської області. Відновлення роботи можливе лише за української влади. Про це повідомили в Херсонській міській раді.

Читайте також:

"На жаль, це правда. Дирекція припиняє свою діяльність на території Херсонської області. Укрпошта трималася чотири місяці в умовах окупації. Виплачували людям пенсії та соціальну допомогу", - сказав представник Херсонської дирекції Укрпошти.

Як він зазначив, з перших днів окупації перестало надходити грошове підкріплення на виплату пенсій. При цьому збирати кошти за рахунок оплати комунальних та грошових переказів ставало дедалі важче.

Читайте також:

За словами представника компанії, після відновлення роботи в Херсонській області Укрпошта виплатить усю заборгованість із пенсій та соціальних допомог за весь період окупації.

"Підкреслюю для пенсіонерів, їхні пенсії не скасовуються. Вони акумулюються на рахунках в Ощадбанку. Її можна отримати на підконтрольній території в будь-якому відділенні Ощадбанку. Тим, хто не зможе отримати пенсію на підконтрольній території, Укрпошта її привезе після деокупації", - додали в Укрпошті.

Публікація Херсонської міської ради у Facebook
Публікація Херсонської міської ради у Facebook

Раніше ми писали, що в Україні пенсія виплачується щомісяця через відділення АТ "Укрпошта" чи банк. При цьому спосіб виплати пенсіонер обирає самостійно, а також може змінити його за власним бажанням, подавши заяву.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK