Окупанти в Мелітопольському районі роздають пенсію українцям фальшивими рублями - ЗМІ

Від окупантів українцям розносять пенсію фальшивими рублями.
Окупанти в Мелітопольському районі роздають пенсію українцям фальшивими рублями - ЗМІ
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Мелітопольському районі Запорізької області російські загарбники роздають українцям пенсію фальшивими рублями. При цьому представники окупаційної влади до виплат додають записки, що частину грошей нібито вкрала українська влада. Про це повідомляє "РІА-Мелітополь".

Читайте також:

"Жителям Дунаївки Мелітольського району принесли пенсію рублями, тільки ось невдача - половина рублів виявилася фальшивками. На цьому сюр не закінчився, адже до пенсії додавалася записка, мовляв, рублі вкрав міський голова Мелітополя Іван Федоров", - пише видання.

Проте міський голова Мелітополя до району відношення не має.

Раніше окупанти заявляли про те, що грошова допомога для пенсіонерів та бюджетників "загубилася дорогою з Москви до Мелітополя".

Читайте також:

"На жаль, нам так і не надійшли ті виплати, які мають бути - по десять тисяч рублів нужденним категоріям - вони загубилися в дорозі десь між Москвою та Мелітополем", - говорили загарбники.

Нагадаємо, українські фермери з тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей не можуть вільно продавати овочі, ягоди та фрукти. Російські загарбники відбирають увесь урожай або скуповують за безцінь, а потім вивозять до Криму.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK