В Україні змінився алгоритм отримання водійських прав: У МВС розповіли подробиці

Тепер можна вибрати автошколу, прослухати теоретичний курс лекцій та отримати свідоцтво про проходження теоретичної підготовки.
В Україні змінився алгоритм отримання водійських прав: У МВС розповіли подробиці
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні змінилася процедура отримання посвідчення водія. Про це повідомили в Тelegram-каналі Міністерства внутрішніх справ.

Читайте також:

"Відтепер можна вибрати автошколу, прослухати теоретичний курс лекцій та отримати в автошколі свідоцтво про проходження теоретичної підготовки, яке чинне 1 рік. При цьому внутрішнього іспиту немає. Після цього скласти теоретичний іспит у будь-якому сервісному центрі МВС", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для практичних занять можна обрати будь-яку іншу автошколу в бажаному місті. Після навчання треба скласти внутрішній практичний іспит й отримати свідоцтво про завершення практичної підготовки водіїв у автошколі. Воно дійсне 2 роки.

"І знову ж таки в будь-якому сервісному центрі МВС можна скласти практичний іспит та отримати посвідчення водія", - додали в міністерстві.

Публікація МВС України в Telegram
Публікація МВС України в Telegram

Раніше ми писали, що з 24 липня в Україні запрацювали нові правила отримання посвідчення водія. Змінився підхід до навчання та алгоритм складання іспитів - теоретичну та практичну частини підготовки водіїв тепер розмежовують.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK