Оплата штрафів за порушення ПДР: МВС оновило сервіси та застосунки

Дізнатися про факт фіксації порушення ПДР можна на офіційному сайті МВС, у мобільному застосунку "Штрафи ПДР", а також в Telegram-боті.
Оплата штрафів за порушення ПДР: МВС оновило сервіси та застосунки
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міністерство внутрішніх справ України оновило офіційні застосунки та сервіси, за допомогою яких можна сплатити штрафи за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров, передає пресслужба відомства.

За його словами, дізнатися про факт фіксації порушення ПДР можна на офіційному сайті МВС України, у мобільному застосунку міністерства "Штрафи ПДР", а також у Telegram-боті "Штрафи ПДР".

Читайте також:

Уточнюється, що застосунок "Штрафи ПДР" і Telegram-бот отримали оновлення. Тож користувачам необхідно перевстановити програму, оновити підписку в боті для отримання повідомлень та додати своє авто.

"Офіційні сервіси МВС дозволяють не лише сплатити штрафи, які вже винесені, а й оперативно отримувати повідомлення про нові постанови або зміни їх статусу. Також в застосунках є інформація про розміщення на карті комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР", - зазначив Гончаров.

Раніше ми писали, що сервісні центри Міністерства внутрішніх справ України разом із командою державної IT-компанії ДП "Інфотех" відновили ряд онлайн-послуг в електронному кабінеті водія.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK