Графіки не актуальні: "Укренерго" вводить більш тривалі відключення світла в Києві

Щоб не допустити повного знеструмлення Києва та центральних регіонів України, "Укренерго" вводить безпрецедентні екстрені обмеження.
Графіки не актуальні: "Укренерго" вводить більш тривалі відключення світла в Києві
Ілюстративне фото / depositphotos.com

РФ знову атакувала об'єкти енергетичної інфраструктури України. З ладу виведена низка критично важливих об’єктів. Унаслідок цього в Києві та області виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання. Про це повідомляє ДТЕК у Facebook.

Читайте також:

Щоб не допустити повного знеструмлення столиці та центральних регіонів України, НЕК "Укренерго" вводить безпрецедентні екстрені обмеження.

"Графіки стабілізаційних відключень, які складені напередодні, більше не актуальні. На жаль, найближчими днями будуть застосовані більш жорсткі й тривалі відключення електропостачання", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

ДТЕК просить громадян споживати електроенергію помірно: вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів закликають обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

"Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять усе можливе для скорішої стабілізації ситуації", - додали в компанії.

Публікація ДТЕК Київські електромережі у Facebook
Публікація ДТЕК Київські електромережі у Facebook

Раніше ми писали, що вночі 27 жовтня російські окупанти знову обстріляли енергетичну інфраструктуру України. Було пошкоджено обладнання магістральної мережі енергосистеми в центральних областях.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK