У Київській області продовжили запроваджувати екстрені відключення світла

Ситуація в енергосистемі залишається напруженою, тож громадян закликають споживати електроенергію помірно.
У Київській області продовжили запроваджувати екстрені відключення світла
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У п'ятницю, 28 жовтня, Національна енергетична компанія "Укренерго" продовжила запроваджувати екстрені відключення світла в Київській області. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Київські регіональні електромережі.

"З 8:25 28 жовтня за розпорядженням НЕК "Укренерго" в Київській області продовжуються екстрені відключення світла. Через значні пошкодження та дисбаланс в енергосистемі можливі застосування більш тривалих відключень електропостачання", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

При цьому ситуація в енергосистемі залишається напруженою. Громадян закликають споживати електроенергію помірно: вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

ДТЕК також радить правильно вмикати електроприлади після стабілізаційного відключення, щоб запобігти одночасному значному зростанню навантаження та аваріям на електромережах.

Раніше ми писали, що вночі 27 жовтня російські окупанти знову обстріляли енергетичну інфраструктуру України. Було пошкоджено обладнання магістральної мережі енергосистеми в центральних областях.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK