Українці почали частіше знімати готівку через торгові термінали - ПриватБанк

Українці все частіше користуються послугою зняття готівки через торгові термінали.
Українці почали частіше знімати готівку через торгові термінали - ПриватБанк
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українці все частіше користуються послугою отримання готівки на касах торгових точок через POS-термінали ПриватБанку. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

За словами члена правління з питань малого та середнього бізнесу Євгена Заіграєва, у жовтні при майже незмінному порівняно з вереснем загальному обсягу оплат картками українці отримали готівки на касі на 12% більше - на 1,6 млрд грн.

"Саме ця послуга в умовах аварійних відключень електрики та повітряних тривог дозволяє мільйонам людей за необхідності отримувати готівку без зайвої небезпеки під час пошуку банкомату чи банківського відділення", - зазначив Заіграєв.

Читайте також:

За даними держбанку, загалом у жовтні українці більше платили картками за паливо та їжу. Обсяги безготівкових оплат зросли за місяць на 12,7% та на 3,5% відповідно. При цьому менше купували одягу, взуття та інших промислових товарів - на 5,7%, а також електроніки та побутової техніки - на 5%.

За останній місяць український бізнес продовжив активно нарощувати мережу безготівкових розрахунків. Так, торговці та підприємці встановили 5,5 тис. нових терміналів ПриватБанку.

Раніше ми писали, що підприємці, які обслуговуються в ПриватБанку, можуть приймати оплату за товари та послуги банківськими картками навіть при відключенні електроенергії, використовуючи сучасні технології банку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK