Грошову допомогу можуть отримати ще 50 тисяч українців: Кого стосується

50 тис. українців можуть отримати грошову допомогу завдяки співпраці Мінсоцполітики з Норвезькою радою у справах біженців.
Грошову допомогу можуть отримати ще 50 тисяч українців: Кого стосується
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міністерство соціальної політики в рамках укладеного меморандуму з Норвезькою радою у справах біженців передало список заяв для виплати грошової допомоги 50 тис. українців, які подали заявку на платформі "єДопомога". Про це повідомила пресслужба міністерства.

Уточнюється, що за запитом міжнародної організації до списку включені заяви людей, які зареєстровані на тимчасово окупованих територіях. Це вже другий список, наданий Норвезькій раді у справах біженців.

Читайте також:

"Звертаємо увагу, що після передачі списків на виплату міжнародні організації проводять додаткову перевірку щодо дедублікації виплат", - йдеться в повідомленні.

У Мінсоцполітики нагадали, що рішення щодо надання допомоги ухвалюють міжнародні організації. Пріоритетними є вразливі групи людей, зокрема внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю, пенсіонери, одинокі батьки, які самостійно виховують дітей, малозабезпечені сім'ї.

Раніше ми писали, що наразі громадяни України подали понад 10 млн заявок на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій. У зв'язку з цим тимчасово припиняється збір заявок на платформі "єДопомога".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK