У Києві тимчасово не стягуватиметься оплата за паркування: у чому причина

Інспектори з паркування тимчасово не штрафуватимуть водіїв за несплату паркування.
У Києві тимчасово не стягуватиметься оплата за паркування: у чому причина
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У столиці тимчасово не стягуватиметься оплата за паркування на муніципальних майданчиках. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Читайте також:

"Оплату паркування на майданчиках КП "Київтранспарксервіс" тимчасово призупинено до завершення юридичних процедур, пов'язаних з оновленням договорів. Зміни будуть відображені в додатку "Київ Цифровий". Про відновлення оплати за паркування містян повідомлять завчасно", - йдеться в повідомленні.

Водночас інспектори з паркування тимчасово не штрафуватимуть водіїв за несплату паркування. Проте автовласників закликають паркуватися відповідно до Правил дорожнього руху та в спеціально відведених для цього місцях. Адже за порушення ПДР передбачено штрафи, які продовжують діяти.

Читайте також:

У КМДА нагадали, що на вулицях міста працюють "паркувальники"-шахраї, які вимагають у водіїв готівку. Про такі випадки слід повідомляти поліцію.

Раніше ми писали, що з 7 листопада 2022 року в столиці діють тарифи на користування майданчиками КП "Київтранспарксервіс" для платного паркування транспортних засобів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK