Заробити мільйон доларів: скільки років знадобиться мешканцю України

Найшвидше зароблять мільйон доларів жителі Швейцарії.
Заробити мільйон доларів: скільки років знадобиться мешканцю України
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Аналітики підрахували, за скільки років мешканці різних країн світу можуть заробити мільйон доларів, отримуючи середньомісячну заробітну плату. До рейтингу потрапили 102 країни. Про це йдеться в дослідженні сервісу Picodi.

Читайте також:

Так, якщо враховувати всі отримані гроші, то найшвидше зароблять мільйон доларів жителі Швейцарії. Їм знадобиться 14 років та 3 місяці. На другому місці опинився Сінгапур із результатом 16 років та 11 місяців. Середньостатистичному жителю Люксембургу для досягнення мети потрібно 17 років та 4 місяці.

При цьому замикають п'ятірку лідерів США (19 років та 10 місяців) та Ісландія (20 років та 11 місяців).

Читайте також:

Водночас Україну розмістили на 86 позицію рейтингу. Отримуючи середньостатистичну зарплату по країні, заробити мільйон доларів вийде за 215 років та 10 місяців. Сусідня Польща займає 40-е місце (77 років та 9 міс.), Угорщина на 47-й позиції (94 роки та 4 міс.), а Румунія на 52-й (109 років та 7 міс.).

Понад 500 років потрібно працювати жителям Нігерії (519 років та 1 міс.), Уганди (523 р. та 3 міс.), Єгипту (603 р. та 6 міс.) та Пакистану (621 р. та 3 міс.). )

picodi.com

Раніше ми писали, що в Польщі порівняли середні зарплати на найпопулярніших вакансіях із такими ж пропозиціями в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK