Житлова субсидія зменшиться в травні: з чим це пов'язано

ПФУ попередив про зменшення розміру субсидій.
Житлова субсидія зменшиться в травні: з чим це пов'язано
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Розмір субсидії на оплату житлово-комунальних послуг зменшиться в травні, що пов'язано з завершенням опалювального сезону. Про це повідомили в Пенсійному фонді.

Читайте також:

Як розповіли в ПФУ, житлова субсидія на оплату комунальних послуг із постачання теплової енергії, постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії для централізованого, автономного та індивідуального опалення розраховується у квітні та жовтні з урахуванням тривалості опалювального сезону з 16 жовтня по 15 квітня включно.

"е значить, що у квітні субсидію, яка буде виплачуватись у травні, розраховано на всі отримані послуги, зокрема за 15 днів на послуги з опалення", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У відомстві додали, що на неопалювальний сезон - на період з 1 травня по 30 вересня - Пенсійний фонд розрахує житлові субсидії для більшості громадян, які отримували їх під час опалювального періоду, автоматично за умови, що не змінилися дані про майновий стан чи склад родини. 

Якщо ж зміни відбулися, отримувачі субсидії повинні надавати протягом 30 днів до територіальних органів Фонду інформацію про такі зміни.

Раніше ми писали, коли надміру виплачена субсидія повертається державі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK