Пільги для учасників бойових дій: куди звертатися за призначенням

Учасники бойових дій можуть звертатися до ПФУ з питань щодо призначення пільг.
Пільги для учасників бойових дій: куди звертатися за призначенням
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Учасники бойових дій можуть звернутися до Пенсійного фонду України з питань щодо призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Про це повідомили в ПФУ.

Читайте також:

Так, з питань щодо призначення пільг людина може звернутися з заявою та необхідними документами до Пенсійного фонду в один зі зручних способів:

  • особисто, звернувшись до обраного сервісного центру Пенсійного фонду або до уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад, центрів надання адміністративних послуг;
  • поштою, надіславши документи на адресу органу Фонду;
  • онлайн - через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду, мобільний застосунок "Пенсійний фонд" чи через портал "Дія".

Читайте також:

Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива й скрапленого газу в грошовій формі затверджено постановою Кабінету Міністрів від 17 квітня 2019 року №373.

Раніше ми писали, що в Україні після підвищення тарифів на електроенергію для населення зросте кількість звернень за субсидіями. Однак ця допомога буде покривати збільшену вартість.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK