Додаткові виплати: постраждалі від підтоплення українці отримають грошову допомогу

Напрацьовується механізм виплати одноразової грошової допомоги постраждалому населенню від держави.
Додаткові виплати: постраждалі від підтоплення українці отримають грошову допомогу
Постраждалі від підтоплення українці отримають фінансову допомогу / EPA/UPG

Українці, які постраждали внаслідок техногенної катастрофи на Каховській ГЕС, отримають фінансову допомогу. Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Читайте також:

Зазначається, що міністерство провело нараду з представниками міжнародних гуманітарних організацій щодо грошових виплат постраждалому населенню.

"Мінреінтеграції спільно з міжнародними партнерами напрацювали механізм додаткових одноразових виплат постраждалим від підтоплення мешканцям Херсонської та Миколаївської областей. За результатами наради міжнародні партнери одностайно вирішили підтримати постраждалих кеш-виплатами", - йдеться в повідомленні.

Також напрацьовується механізм виплати одноразової грошової допомоги постраждалому населенню від держави. Суму таких виплат буде визначено найближчим часом. 

Читайте також:

При цьому перелік населених пунктів і списки громадян, які підпадають під категорії отримання грошових виплат, буде визначено обласними військовими адміністраціями постраждалих регіонів.

Раніше ми писали, що Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надасть фінансову допомогу українцям із населених пунктів, затоплених унаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK