Придбав майна на 350 тисяч доларів під час війни: Новий скандал із військкомом

На Дніпропетровщині провели обшуки у обласного військкома, якого підозрюють у незаконному збагаченні.
Придбав майна на 350 тисяч доларів під час війни: Новий скандал із військкомом
Обшуки у воєнкома / Соцсети

За півтора роки повномасштабного вторгнення РФ на територію України керівник обласного ТЦК у Дніпрі встиг оформити на батька кілька автомобілів та дві квартири. Про це повідомляє Нацполіція.

Читайте також:

Повідомляється, що фігурант також зареєстрував на члена сім'ї підприємство, яке придбало нежитлове приміщення загальною площею близько 500 квадратних метрів. Проте жодних звітів про доходи від зазначеного суб'єкта господарювання до податкових органів не надходило.
Також прокурори спільно з оперативниками УСР у Дніпропетровській області та слідчими обласної поліції провели невідкладні обшуки за місцем роботи, шістьма адресами проживання керівника обласного ТЦК та його близьких осіб, а також автомобілях.

Фігуранту справи може загрожувати покарання за ч. 1 ст. 368-5 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу України: позбавлення волі від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю на строк до трьох років. Наразі вирішується питання про повідомлення посадовцю про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше суд виніс вирок за прослуховування російської музики в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK