Допомога на оздоровлення дітей в Україні: хто може отримати 14 тис грн

Ще більше українців отримають грошову допомогу на оздоровлення дітей.
Допомога на оздоровлення дітей в Україні: хто може отримати 14 тис грн
Ілюстративне фото / Getty Images

В Україні розшили дію програми "єОздоровлення". Тепер ще більше батьків зможуть отримати кошти на оздоровлення дітей. Про це повідомили в Мінсоцполітики.

Читайте також:

Зазначається, що завдяки цьому проєкту батьки дитини, яка виховується в малозабезпеченій сім'ї та належить до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина з багатодітної сім'ї, змогли отримувати кошти від держави на оздоровлення та відпочинок дітей.

Гроші зараховуються на банківський рахунок одного з батьків, і витрачати їх можна лише на придбання путівки до дитячого табору.

"На початку реалізації проєкту фокус допомоги був спрямований на дітей, які опинилися в найбільш складному становищі. Тож кошти спрямовувались для відпочинку та оздоровлення дітей із зони активних бойових дій, територій, що були в тимчасовій окупації чи знаходяться на кордоні з РФ. Наразі проєкт розширено", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Отже, діти з усієї України, які належать до вищезазначених категорій, отримали право й можливість скористатися державною програмою "єОздоровлення". На відпочинок та оздоровлення однієї дитини виділяється 14,165 тис. грн.

Раніше ми писали, що в Україні запустили програму "єОздоровлення". Батькам надаватимуть гроші на відпочинок та оздоровлення дітей.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK