Кабмін підвищив зарплати бюджетникам на небезпечних територіях: хто отримає надбавку

Бюджетникам на прифронтових територіях підвищили зарплати.
Кабмін підвищив зарплати бюджетникам на небезпечних територіях: хто отримає надбавку
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Кабінет Міністрів підвищив рівень оплати праці працівникам державних установ та соцпрацівникам на небезпечних територіях. Відповідну постанову було ухвалено на засіданні уряду. Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Читайте також:

Так, підвищено зарплати працівникам установ, закладів та організацій, що фінансуються з державного бюджету, на територіях активних та можливих бойових дій. А також працівникам надавачів соціальних послуг комунального сектору на територіях, де ведуться бойові дії.

Документом передбачається на період дії воєнного стану установити щомісячну надбавку за роботу:

  • працівникам державних установ, закладів та організацій, які працюють на територіях активних бойових дій - 100% посадового окладу, на територіях можливих бойових дій - 50% посадового окладу;
  • працівникам надавачів соціальних послуг комунального сектору, що здійснюють діяльність на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії - 100% посадового окладу. Йдеться про території, щодо яких не визначена дата завершення бойових дій (дата припинення можливих бойових дій). 

Читайте також:

Раніше ми писали, що Пенсійний фонд затвердив показник середньої заробітної плати (доходу) в Україні за місяці ІІ кварталу 2023 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK