У Раді планують врегулювати питання відстрочки від призову та вручення повісток

У Раді може бути зареєстрований законопроект, яким буде врегульовано питання відстрочення призову на військову службу під час мобілізації.
У Раді планують врегулювати питання відстрочки від призову та вручення повісток
Ілюстративне фото / facebook.com/GeneralStaff.ua

У Верховній Раді планують зареєструвати законопроект, який врегулює питання відстрочки від призову та вручення повісток. Про це повідомив народний депутат, член комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, представник Президента у ВРУ Федір Веніславський, передає Media Center Ukraine - Ukrinform.

Читайте також:

Так, найближчим часом у Верховній Раді може бути зареєстрований законопроєкт, яким будуть врегульовані питання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, а також вдосконалені питання вручення повісток військовозобов'язаним.

"Насамперед чітко визначаються підстави, за яких військовозобов'язаний має можливість мати відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації. Для того, щоб не допускати, з одного боку, зловживань, з іншого боку - для того, щоб ті військовозобов'язані, які мають на утриманні осіб з інвалідністю, дітей, непрацездатних осіб до 18-річного віку, могли за ними здійснювати належний догляд", - пояснив нардеп.

Читайте також:

Нагадаємо, російські Telegram-канали поширюють інформацію, що в Україні нібито блокують банківські картки військовозобов'язаних, які не з'явилися в ТЦК. Це є фейком.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK