Час проходження ВЛК в Україні зменшили втричі: Шмигаль повідомив деталі

В Україні вже збільшили кількість ВЛК на 50%.
Час проходження ВЛК в Україні зменшили втричі: Шмигаль повідомив деталі
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / facebook.com/dshmyhal/

В Україні тривалість проходження військово-лікарських комісій (ВЛК) зменшилася втричі. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на нараді з військовими та урядовцями.

Читайте також:

"Довідки ходять за військовими" - ключовий принцип реформи ВЛК і МСЕК, які продовжуємо реалізовувати. Провели нараду з урядовцями та військовими. Ставимо за мету зробити проходження ВЛК максимально швидким і зручним", - заявив Шмигаль.

За його словами, в Україні вже збільшили кількість ВЛК на 50%. До того ж більш ніж удвічі зросла пропускна спроможність гарнізонних ВЛК на базі цивільних медичних закладів.

Читайте також:

"Впроваджено електронну чергу в усіх військових закладах охорони здоров'я, цифровізували документообіг у 90% військових частин. Продовжуємо розбудовувати безбар'єрне середовище - виділили на це необхідні кошти. Усі ці заходи вже дозволили зменшити тривалість проходження ВЛК утричі", - повідомив очільник уряду.

У Мінцифри повідомили про план найближчим часом цифровізувати висновок ВЛК.

"Важливе рішення, яке допоможе отримувати інші послуги онлайн. Усі відповідальні отримали доручення. Маємо прискорювати реформи", - зазначив Шмигаль.

Читайте також:

Він додав, що дав завдання опрацювати пропозицію Мінсоцполітики щодо наявності соцпрацівників у медичних закладах для допомоги військовим з отриманням необхідних послуг.

Раніше ми писали, що в Україні розробили зміни до законодавства, що дозволяють спростити процеси, пов'язані з проходженням військово-лікарської комісії (ВЛК) для поранених військовослужбовців ЗСУ та Міністерства оборони.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK