Влада Нідерландів закликала українських біженців самостійно винаймати житло

Понад 100 тисяч українських біженців уже знайшли притулок у Нідерландах.
Влада Нідерландів закликала українських біженців самостійно винаймати житло
Ілюстративне фото / Getty Images

Влада Нідерландів закликала біженців з України обдумати можливість самостійно винаймати житло, якщо є така можливість. Про це йдеться в заяві Міністерства юстиції та безпеки Королівства Нідерланди, отриманій Посольством України в Нідерландах.

Читайте також:

Зазначається, що понад 100 тисяч українських біженців уже знайшли притулок у Нідерландах. При цьому люди продовжують їхати з України в пошуках безпечного місця в Нідерландах.

Для багатьох муніципалітетів стає важче знайти відповідні місця для розміщення українців, а існуючі локації майже заповнені, запевняють автори заяви.

Читайте також:

"Тому ми закликаємо тих українців, які перебувають у притулках і мають змогу самостійно винаймати житло, обміркувати таку можливість. Якщо ви приїхали до Нідерландів вперше, ви можете вказати таке бажання, коли реєструватиметесь у першому пункті прибуття, і, наприклад, також отримати інформацію про нідерландський ринок житла в країні", - йдеться у зверненні міністерства.

Там додали, що цими діями Нідерланди прагнуть забезпечити найуразливіші категорії біженців з України нагальним житлом.

Читайте також:

"Нідерланди підтримуватимуть переміщених осіб з України так довго, як це буде необхідно", - наголосили в Міністерстві юстиції та безпеки.

Раніше ми писали, що українським біженцям, які через війну виїхали до Чехії, потрібно вирішити деякі питання з документами до кінця 2023 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK