Як обміняти лампи розжарювання на LED: деталі програми

Українці, які ще не скористалися обміном, можуть отримати до 5 світлодіодних ламп у відділеннях Укрпошти.
Як обміняти лампи розжарювання на LED: деталі програми
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні діє програма обміну ламп розжарювання. З 12 грудня пенсіонери на Київщині мають можливість отримати додаткові LED-лампи у відділеннях Укрпошти, навіть якщо вони вже брали участь в обміні раніше. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

"Таким чином програма обміну ламп вже охопила всю Україну та всі верстви населення", - йдеться в повідомленні.

Як розповіла пресслужба, для отримання додаткових LED-ламп у відділенні пенсіонерам слід мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та активний номер телефону. Обмін енергоощадних ламп безкоштовно доступний, доки світлодіоди будуть у наявності. 

Читайте також:

Цього разу пенсіонерам не обов'язково відразу мати при собі старі лампи для обміну. Замість цього вони можуть принести їх до відділення Укрпошти протягом місяця з моменту отримання п'яти додаткових світлодіодних ламп.

В Укрпошті нагадали, що з 5 грудня в селах розпочався додатковий обмін ламп для людей старшого віку. Майже за тиждень у межах цієї акції було обміняно близько 1 млн ламп.

Читайте також:

Як і раніше, українці, які ще не скористалися обміном, можуть отримати до 5 світлодіодних ламп у відділеннях Укрпошти. Також програма продовжує діяти для юридичних осіб: медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та ОСББ можуть отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву в застосунку "Дія".

Раніше ми писали, що українські споживачі можуть суттєво заощадити на оплаті за світло.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK