Українці їдуть додому на свята: на кордоні зафіксовано пік пасажиропотоку

За передріздвяний тиждень український кордон перетнули понад 750 тис. осіб, з яких більшість - майже 394 тис. осіб - на в'їзд в Україну.
Українці їдуть додому на свята: на кордоні зафіксовано пік пасажиропотоку
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

У передріздвяну суботу на українському кордоні було зафіксовано пік пасажиропотоку. Це один із найвищих показників після початку повномасштабного вторгнення РФ, повідомили в Державній прикордонній службі.

Читайте також:

За даними ДПСУ, за передріздвяний тиждень український кордон перетнули понад 750 тис. осіб, з яких більшість - майже 394 тис. осіб - на в'їзд в Україну.

"Найбільше охочих перетнути кордон зафіксовано в передріздвяну суботу. Загалом 23 грудня державний кордон перетнуло більш як 141,5 тисячі осіб, при цьому майже 80 тисяч осіб - на українсько-польській ділянці. Це один із найвищих показників пасажиропотоку через державний кордон України після початку повномасштабного російського вторгнення", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що безпосередньо напередодні Різдва пасажиропотік скоротився, але все ще залишається високим. Так, протягом 24 грудня на кордоні оформлено понад 111 тисяч осіб, з яких більше 66 тисяч - на в'їзд.

У ДПСУ додали, що найбільший пасажиропотік фіксується в пунктах пропуску на кордоні з Польщею. 

Раніше ми писали, що нещодавно Кабінет Міністрів України запровадив зміни в призначення допомоги на проживання для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які повернулися з-за кордону.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK