У начальника управління поліції Києва виявили необґрунтовані активи на 3,9 млн грн - НАЗК

НАЗК встановило, що заощадження та загальні офіційні доходи родини працівника поліції значно нижчі за вартість набутих активів.
У начальника управління поліції Києва виявили необґрунтовані активи на 3,9 млн грн - НАЗК
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило ознаки набуття необґрунтованих активів у начальника управління боротьби з наркозлочинністю Головного управління поліції в Києві на майже 3,9 млн грн. Про це повідомляє НАЗК.

Читайте також:

За інформацією відомства, у 2022 році його дружина, отримавши право користуватися та розпоряджатися автомобілем Dodge Durango вартістю 697 тис. грн, продала його своїй свекрусі. Проте фактично продовжувала ним користуватися.

Також у 2023 році дружина службовця на підставі довіреності від свекрухи придбала земельну ділянку площею 0,12 га в Київській області вартістю понад 3 млн грн.

Як встановило НАЗК, заощадження та загальні офіційні доходи працівника поліції, його матері та дружини значно нижчі за вартість набутих активів.

Читайте також:

Зазначається, що у 2018 році мати посадовця також набула у власність дві квартири в Києві, хоча вона проживає в іншому місці. 

"Відповідно до п. 5-7 ч. 1 ст. 12 Закону НАЗК направило матеріали стосовно службовця до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) для вирішення питання щодо звернення до суду з позовом про визнання активів загальною вартістю 3 878 590 грн необґрунтованими та стягнення їх у дохід держави", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в голови податкової служби Полтавщини виявили необґрунтовані активи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK