Щоб уникнути мобілізації, 18-річний одесит пограбував жінку

Завданий громадянці майновий збиток склав майже 13 тис. грн.
Щоб уникнути мобілізації, 18-річний одесит пограбував жінку
В Одесі 18-річний хлопець пограбував жінку, щоб уникнути мобілізації / od.npu.gov.ua

У Приморському районі Одеси 18-річний містянин пограбував жінку, щоб отримати судимість і в майбутньому уникнути мобілізації. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції на Одещині.

Читайте також:

Як розповіли в поліції, молодик помітив жінку з гаманцем у руках, яка вийшла з магазину, і пішов за нею. Дочекавшись слушного моменту, зловмисник вирвав із рук містянки майно та побіг. А вже потім сів на громадський транспорт і поїхав додому в Пересипський район. 

Завданий громадянці майновий збиток склав майже 13 тис. грн.

Читайте також:

Зазначається, що 45-річна потерпіла звернулася по допомогу до поліції. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника та розшукали його. Ним виявився 18-річний містянин.

"Фігурант не заперечував своєї причетності до скоєного та зізнався, що гаманець разом із грошима, документами, навушниками та мобільним телефоном, які в ньому знаходилися, він викинув. Молодик пояснив: майно йому не було потрібне, він розраховував на те, що із судимістю за кримінальне правопорушення в майбутньому уникне мобілізації", - зазначають у поліції.

Читайте також:

Одеситу повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Юнакові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Раніше ми писали, що Служба безпеки заблокувала ще 3 схеми ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку. У різних регіонах України затримано організаторів незаконної діяльності.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK