Українцям почали зараховувати гроші "Національного кешбеку": на що можна витратити

Учасники програми одержують 10% компенсації за купівлю товарів українських виробників.
Українцям почали зараховувати гроші "Національного кешбеку": на що можна витратити
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українці, які приєдналися до бета-тесту програми "Національний кешбек", уже бачать свій кешбек за 2-3 вересня в "Дії". Про це повідомила пресслужба "Дії".

Читайте також:

З моменту запуску бета-тесту минулого тижня до програми "Національний кешбек" вже приєдналися понад 400 тисяч українців. Понад 800 тисяч громадян відкрили картки, на які зараховується кешбек.

"Більшість учасників програми вже бачать свій кешбек за 2-3 вересня в "Дії". Нині опрацьовуються дані за інші дні і вже скоро все запрацює повноцінно", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Також до програми через портал "Дія" долучилися 713 українських виробників, які зареєстрували понад 130 тисяч товарів. 

Учасники програми одержують 10% компенсації за купівлю товарів українських виробників. Максимум можна отримати 3000 грн підтримки від держави на місяць.

Кошти можна витратити на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв'язок, спорт, кіно або задонатити на Сили оборони чи інвестувати у військові облігації. 

Читайте також:

Щоб усе працювало коректно, потрібно оновити не лише "Дію", а й застосунок банку, у якому ви плануєте відкрити рахунок. Картку кешбеку необхідно підв'язати в "Дії".

Раніше ми писали, що до програми "Національний кешбек", яка стартувала 2 вересня 2024 року, долучилися державні ПриватБанк та Ощадбанк.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK