У Мінекономіки розповіли, як відрізнити товар із кешбеком та де його можна знайти

Розширюється асортимент товарів, на які можна отримати кешбек.
У Мінекономіки розповіли, як відрізнити товар із кешбеком та де його можна знайти
Ілюстративне фото / depositphotos.com

177 тисяч українців уже бачать у "Дії" нарахований кешбек. Ця кількість збільшуватиметься в міру налагодження обміну даними між банками й ІТ-системою проєкту "Національний кешбек", повідомила міністр економіки Юлія Свириденко.

Читайте також:

За її словами, частина банків відтестували свої процеси, інші ще тестують. Налагодження триватиме впродовж наступних тижнів. 

"За покупки в перші дні вересня 177 тис. українців уже нарахували 2,9 млн гривень кешбеку.  Хтось бачить у "Дії" нарахування 5 грн, а дехто - 90 грн. Відображення сум дає можливість перевірити роботу системи та активніше обирати українські товари. Виплата коштів за покупки у вересні буде до 20 жовтня", - розповіла Свириденко.

Читайте також:

Вона зазначила, що за два тижні до "Національного кешбеку" долучились понад 1,2 млн українців, з них 638 000 активували в "Дії" картки для виплат. З тих, хто активував карту, 262 000 громадян зробили покупки товарів, на які нараховується кешбек.  

Розширюється й асортимент товарів, на які можна отримати кешбек. У системі вже зареєстровано понад 171 тис. товарів від 963 українських виробників. 

У яких магазинах працює "Національний кешбек"

Читайте також:

Кешбек нараховують за покупки товарів у мережах "Велика кишеня", "ВелМарт", "ВК експрес", "Антошка", "Thrash!Траш!", "Будинок іграшок", "Таврія В", "Копілка", "Блиск&Відро". Раніше до програми доєдналися "АТБ-Маркет", "Аврора", NOVUS, "ЕКО маркет", VARUS, OKKO, мережа АЗК WOG, Укрнафта, "Епіцентр K", "Нова лінія", Auchan, Comfy, "Сільпо", "ФОРА", мережа аптек "Аптека АНЦ" та аптека "3і". 

Ще близько 200 магазинів і торгових мереж у процесі приєднання.

Як відрізнити товар із кешбеком

Низка торговельних мереж, зокрема "Аврора", "Епіцентр", Comfy, "Копілка" та "Таврія В" уже позначають товари з кешбеком на цінниках або на полицях. Найближчим часом такі позначення з'являться на полицях мереж "АТБ" та "Сільпо". У міру проходження бета-тестування й налагодження обміну даними між ІТ системами програми і торговельних мереж позначення з'являтимуться на полицях інших магазинів, які долучились до програми.

Читайте також:

Повний перелік товарів, на які нараховується кешбек, можна побачити на сайті програми https://madeinukraine.gov.ua. 

Раніше ми писали, що до програми "Національний кешбек", яка стартувала 2 вересня 2024 року, долучилися державні ПриватБанк та Ощадбанк.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK