На Кіровоградщині викрили шахрая, який виманив 1 млн грн у матері загиблого військового

Правоохоронці затримали чоловіка під час отримання чергової частини коштів - 300 тис. грн.
На Кіровоградщині викрили шахрая, який виманив 1 млн грн у матері загиблого військового
Шахрай виманив 1 млн грн у матері загиблого військового / gp.gov.ua

На Кіровоградщині викрили чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів виплатами родини загиблого українського захисника. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

За даними слідства, мати військовослужбовця ЗСУ, який захищав Мар'їнку та загинув у грудні 2022 року, почала отримувати виплати, пов'язані з втратою свого сина.

"Затриманий, користуючись уразливим станом жінки, переконав її, що саме він прискорив державні виплати, а також у необхідності надання частини коштів для допомоги армії. У такий спосіб він заволодів грошовими коштами потерпілої в сумі понад 1 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіка під час отримання чергової частини коштів - 300 тис. грн. Їх знайшли в нього в автомобілі.

Читайте також:

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в шахрайстві в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 190 КК України).

Раніше ми писали, що правоохоронці нейтралізували злочинну групу, яка тероризувала та намагалася тримати в страху мешканців Черкас. Серед потерпілих виявились родичі загиблих українських воїнів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK