Понад 660 тис українців уже бачать у "Дії" нарахований кешбек: на що можна витратити ці гроші

У межах програми "Національний кешбек" українцям уже нараховано 23,6 млн грн.
Понад 660 тис українців уже бачать у "Дії" нарахований кешбек: на що можна витратити ці гроші
Ілюстративне фото / depositphotos.com

663 тисячі українців, які долучилися до програми "Національний кешбек", уже бачать свій кешбек у "Дії". Усього їм нарахували 23,6 млн грн. Такі головні підсумки третього тижня бета-тестування програми. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

Станом на 23 вересня до "Національного кешбеку" вже долучились близько 1,5 млн українців. Вони відкрили в банках 1,65 млн карток. Позначили в "Дії" картку для виплат 812 тис. громадян.

За минулий тиждень ще більше торговельних мереж почали маркувати товари з кешбеком на полицях. Цінники з логотипом програми або інші позначення вже є в мережах: АТБ, "Епіцентр", "Аврора", "Таврія В", "Копілка", WOG, Comfy.

Читайте також:

Загалом кешбек уже нараховується на 203 тисячі українських товарів від 1137 українських виробників.

Як взяти участь у програмі

Щоб отримувати кешбек від держави, необхідно:

  1. Подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутися до відділення. До програми долучилися такі банки: ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро.
  2. Визначити картки, з яких ви оплачуєте покупки. І надати банку дозвіл на передачу інформації про транзакції з цих карток у магазинах-учасниках програми. 
  3. Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек.
  4. У "Дії" в розділі "Сервіси" обрати картку "Національний кешбек" для виплат.

Читайте також:

Кешбек у розмірі 10% від вартості нараховується за купівлю товарів українських виробників, що включені у програму. Виключення - підакцизна продукція (пальне, тютюн та міцний алкоголь).  Також кешбек поширюється на ліки українського виробництва, вино без додавання спирту й медові напої. 

Максимальна сума виплат - 3 тис. грн в місяць. Накопичені за місяць кошти надходитимуть на створену картку раз на місяць до 20 числа наступного місяця.

Читайте також:

Отримані за участь у програмі "Національний кешбек" кошти можна буде витратити на послуги: комуналку, транспорт, лікування, мобільний зв'язок, спорт, кіно й інші. Також їх можна буде задонатити на ЗСУ або купити військові облігації.

Раніше ми писали, що до програми "Національний кешбек", яка стартувала 2 вересня 2024 року, долучилися державні ПриватБанк та Ощадбанк.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK