Військові зможуть визначати, кому надходитимуть виплати в разі зникнення безвісти чи полону

Військові зможуть самі вирішувати, хто з членів сім'ї отримуватиме за них виплати.
Військові зможуть визначати, кому надходитимуть виплати в разі зникнення безвісти чи полону
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Військові зможуть самостійно визначати осіб, яким має бути виплачене його чи її грошове забезпечення в разі захоплення в полон або зникнення безвісти. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони.

Читайте також:

За ухвалення в цілому проєкту Закону "Про внесення зміни до статті 9 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" проголосував 301 депутат Верховної Ради.

"Зміни спрямовані на посилення соціального захисту наших військових та їхніх родин. Це надасть більше впевненості захисникам, що їхні рідні не залишаться без підтримки у складних ситуаціях", - заявив міністр оборони Рустем Умєров.

Читайте також:

Згідно з ухваленим законом військові можуть своїм особистим розпорядженням, яке передається командиру військової частини або підрозділу, визначити осіб, яким буде виплачене грошове забезпечення в разі захоплення в полон або зникнення безвісти.

Раніше ми писали, що українці, які повернулися з російського полону, можуть отримати фінансову допомогу від держави. Йдеться про виплату 100 тисяч гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK