"Національний кешбек": в Україні офіційно стартувала програма підтримки громадян

Основні торгівельні мережі вже маркують свої магазини, де діє програма, і позначають на полицях товари, на які нараховується "Національний кешбек".
"Національний кешбек": в Україні офіційно стартувала програма підтримки громадян
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У п'ятницю, 11 жовтня, після етапу бета-тестування в Україні офіційно стартувала програма підтримки громадян "Національний кешбек". Про це повідомила перша віцепрем'єр-міністр - міністр економіки Юлія Свириденко.

Читайте також:

За її словами, за час бета-тестування програми, який тривав із 2 вересня, українці випустили понад 2 мільйони карток. Понад мільйон людей бачать кешбек у "Дії", а це 73,2 млн грн. До програми доєдналися 11 банків, сотні представників ритейлу та тисячі виробників, які додали 260 тисяч товарів.

"Зараз ми можемо сказати, що програма працює коректно, ми протестували всі системи, здійснили необхідні налаштування. І відсьогодні запускаємо "Національний кешбек" уже повноцінно, стартує рекламна кампанія", - зазначила Свириденко.

Вона розповіла, що основні торгівельні мережі вже маркують свої магазини, де діє програма, і позначають на полицях товари, на які нараховується "Національний кешбек". Споживачі бачать у "Дії" нарахований кешбек на наступний день після здійснення покупки.

Читайте також:

Щоб отримувати кешбек від держави, необхідно:

  1. Подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутися до відділення. До програми долучилися ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро.
  2. Визначити картки, з яких ви оплачуєте покупки, і надати банку дозвіл на передачу інформації про транзакції з цих карток у магазинах-учасниках програми. 
  3. Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек.
  4. У "Дії" в розділі "Сервіси" обрати картку "Національний кешбек" для виплат.

Читайте також:

Остання умова щодо позначення в "Дії" картки для виплат "Національного кешбеку" є необхідної для отримання виплати. Тим, хто відкрив картку для виплат в банку, але не позначив її в "Дії", необхідно це зробити.

Кешбек у розмірі 10% від вартості нараховується за купівлю товарів українських виробників, що включені в програму. Виключення - підакцизна продукція (пальне, тютюн та міцний алкоголь). Також кешбек поширюється на ліки українського виробництва, вино без додавання спирту й медові напої. 

Читайте також:

Максимальна сума виплат - 3 тис. грн на місяць. Кошти можна буде витратити на послуги. Також їх можна буде задонатити на ЗСУ або купити військові облігації.

Раніше ми писали, що ГК "Нафтогаз" приєдналася до державної програми "Національний кешбек". Тепер українці зможуть сплачувати комунальні послуги, зокрема спожитий газ, накопичений кешбеком.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK