У Мінекономіки повідомили, коли українці отримають першу виплату "Національного кешбеку"

Кошти будуть нараховані тим громадянам, які мали покупки українських товарів і сума кешбеку становила понад 2 грн за вересень.
У Мінекономіки повідомили, коли українці отримають першу виплату "Національного кешбеку"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 22 по 31 жовтня українці отримають першу виплату "Національного кешбеку". 646 378 українцям держава перерахує сумарно 37,2 млн грн, накопичені за покупки в вересні. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

Витратити свій кешбек можна на послуги: комунальні, медичні, транспорт та інші. А також задонатити на Збройні сили України чи придбати військові облігації.

Кошти будуть нараховані тим громадянам, які мали покупки українських товарів і сума кешбеку становила понад 2 грн за вересень. За результатами вересня таких споживачів виявилося 646 378. В інших або не було нарахувань, або вони становили менш як 2 грн.

Читайте також:

Як розповіли в міністерстві, умовою виплати кешбеку є активація картки для виплат в "Дії". Хто зробив це, отримає накопичений за вересень кешбек у жовтні. Хто не активував у "Дії" свою картку для виплат, а таких споживачів понад 300 тис. станом на кінець вересня, має це зробити. Кошти нікуди не зникнуть, а будуть виплачені в листопаді.

При цьому отриманий кешбек не буде оподатковуватись. Відповідний закон ухвалений Верховною Радою. 

Читайте також:

Виплата кешбеку відбувається щомісячно, з 20 числа наступного місяця за попередній. Тобто в кінці жовтня споживачі отримають кешбек, накопичений за вересень, у кінці листопада - за жовтень.

Раніше ми писали, що тепер українці можуть самостійно перевірити, чи бере участь той або інший товар у програмі "Національний кешбек". У застосунку "Дія" з'явилася функція сканування штрих-кодів товарів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK