Працювали під прикриттям поліцейських: В Україні викрили мережу підпільних гральних закладів

Припинено діяльність близько 40 незаконних гральних закладів у столиці та 20 - в Одесі.
Працювали під прикриттям поліцейських: В Україні викрили мережу підпільних гральних закладів
Припинено незаконну діяльність мережі гральних закладів у Києві та Одесі / gp.gov.ua

В Україні припинили незаконну діяльність мережі гральних закладів, які працювали під прикриттям поліцейських. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

За даними слідства, підпільні гральні заклади працювали в різних районах Києва та Одеси з забезпеченням суворої конспірації.

Читайте також:

"Діяльність незаконного грального бізнесу відбувалася під прикриттям співробітників поліції. За це вони регулярно отримували неправомірну вигоду від організаторів грального бізнесу", - йдеться в повідомленні.

У рамках кримінального провадження припинено діяльність близько 40 незаконних гральних закладів у столиці та 20 - в Одесі.

Читайте також:

За результатами обшуку автомобіля працівника поліції виявлено 138 тис. грн, отриманих безпосередньо від організатора грального бізнесу. Правоохоронця затримали та повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди.

Зазначається, що одному з організаторів бізнесу повідомили про підозру в наданні хабара. Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим особам, причетним до протиправної діяльності.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили чоловіка, який привласнив 800 тисяч гривень громадян за схемою перевипуску SIM-карток.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK