У Києві арештували майно групи осіб, причетних до махінацій на ринку криптовалют

Загальна вартість арештованого майна становить понад 100 млн грн.
У Києві арештували майно групи осіб, причетних до махінацій на ринку криптовалют
Арештовано та передано в управління АРМА майно криптовалютних шахраїв / gp.gov.ua

У Києві арештували та передали в управління АРМА близько 50 млн грн у різній валюті, 830 кг срібла, 6 земельних ділянок і 3 квартири. Майно належало групі осіб, причетних до махінацій на ринку криптовалют. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Читайте також:

"Окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом протиправного використання групою осіб ресурсів з обміну електронних коштів, які дозволяють користувачам із РФ, а також мешканцям так званих "Л/ДНР" конвертувати готівкові та безготівкові кошти в криптовалюту без сплати податків та з подальшою легалізацією" , - йдеться в повідомленні.

Під час проведення обшуків було вилучено злитки банківського срібла загальною вагою понад 830 кг, грошові кошти в сумі близько 50 млн грн у різній валюті - 850 тис. євро, 470 тис. доларів США та 460 тис. грн.

Читайте також:

Також накладено арешт на 6 земельних ділянок загальною площею понад 6 га та 3 квартири загальною площею 380 кв. м, що належать фігурантам кримінального провадження.

Зазначається, що загальна вартість арештованого майна становить понад 100 млн грн.

Раніше ми писали, що Служба безпеки нейтралізувала в Києві угруповання, яке займалося нелегальним збутом бойових засобів ураження. У зловмисників вилучили 15 одиниць вогнепальної автоматичної зброї та понад 6 тис. набоїв до неї.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK