В АРМА передали три асфальтобетонні заводи білоруських компаній

Три асфальтобетонні заводи, що знаходяться в Києві, Житомирській та Миколаївській областях, арештовано та передано в АРМА.
В АРМА передали три асфальтобетонні заводи білоруських компаній
Прокуратура передала в АРМА асфальтобетонні заводи білоруських компаній / t.me/kyiv_pro_office

В управління АРМА передали асфальтобетонні заводи, що належать білоруським компаніям. Вартість переданих активів становить близько 120 млн грн. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Як установило слідство, у Києві, Житомирській та Миколаївській областях здійснюють діяльність ряд компаній, які спеціалізуються на виконанні різних видів дорожніх робіт. Кінцевим бенефіціарним власником указаних компаній є Білорусь.

Читайте також:

"У межах слідства досліджується діяльність цих компаній на предмет привласнення коштів держбюджету, що виділялись на будівництво, реконструкцію та ремонт автомобільних доріг загального користування державного й місцевого значення, з їх подальшою легалізацією та виведенням за кордон, а також можливого фінансування дій, вчинених з метою захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України", - йдеться в повідомленні.

Під час слідства три асфальтобетонні заводи, які знаходяться в Києві, Житомирській та Миколаївській областях, арештовано та передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Раніше ми писали, що прокуратура передала АРМА активи білоруського підприємства на суму близько 4 млрд гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK