McDonald's відновлює роботу в Україні: Коли та де відкриються перші ресторани

Спершу заклади працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються в жовтні.
McDonald's відновлює роботу в Україні: Коли та де відкриються перші ресторани
Ілюстративне фото / depositphotos.com

McDonald's розпочинає поетапне відкриття ресторанів в Україні з запуску McDelivery. Завтра, 20 вересня, запрацюють перші три заклади в Києві. Про це повідомила у Facebook керівниця відділу корпоративних комунікацій українського McDonald's Олеся Муджирі.

Читайте також:

За її словами, спершу заклади працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються в жовтні. Відновлення роботи ресторанів у Києві та на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Першим запрацює McDelivery в трьох ресторанах Києва на проспекті Бажана, 3в (м. Харківська), вул. Гришка, 7 (м. Позняки), проспекті Гагаріна, 2а (м. Дарниця).

Приблизно через тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриватиметься решта ресторанів у столиці та в різних містах на заході країни.

Читайте також:

"Спершу отримати замовлення можна буде тільки через послугу McDelivery, яку забезпечує партнер McDonald’s з доставки компанія Glovo. На початку жовтня ці ресторани відкриються для відвідувачів, і можна буде скористатися послугою МакДрайв та експрес-вікнами. В інших містах також запуск закладів розпочнеться з доставки, а потім гості матимуть можливість самостійно завітати до ресторанів", - написала Муджирі.

Вона додала, що ресторани працюватимуть з 9:00 до 21:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти в найближче укриття.

Публікація Олесі Муджирі у Facebook
Публікація Олесі Муджирі у Facebook

Нагадаємо, торговельно-розважальний центр Ocean Plaza в Києві готується до відновлення роботи в жовтні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK